tiistai 20. marraskuuta 2018

Täydelliset treffit

Jokainen kokenut deittailija varmaan tietää suunnilleen mielessään, millaiset on omasta mielestä täydelliset treffit. Jos kuitenkin edellisistä treffeistä on jo aikaa, niin välttämättä ei oikein keksi, mitä treffeillä voisi tehdä muuta kuin käydä perinteisesti syömässä tai elokuvissa. Keräsin muutamia omia ajatuksiani yhteen, kun mietin, millaiset treffit olisi itselle luontevimmat ja vähän enemmän kiinnostavat. Jos siis haluat lähteä treffeille, mutta et keksi ideaa, niin tässä vinkiksi joitain omia suosikkejani

1. Eväsretki luontoon
2. Kesällä piknik veden äärellä
3. Lautapeli-ilta
4. Eläintarha tai vaikka ihan tavallinen kotieläinpiha
5. Museo tai näyttely
6. Mikä tahansa paikka, missä on hienot maisemat
7. Kesällä mato-ongelle
8. Yhdessä kokkaaminen
9. Konsertit
10. Leffailta kotona kynttilänvalossa

Itse pidän siitä, että asian eteen on edes vähän nähty vaivaa. Pelkkä baarikierros tai elokuvissa käyminen ei oikein vaikuta persoonalliselta tai siltä että olisi yhtään käytetty mielikuvitusta. Treffiseurastaan kannattaa ottaa etukäteen selville edes sen verran asioita, että tietää, mikä häntä kiinnostaa ja toisaalta mitä hän ei missään nimessä haluaisi tehdä. Toisten treffien mahdollisuus kasvaa huimasti, jos ensimmäiset ei ole kuolettavan tylsät :)




Kuva on valittu muistuttamaan itseäni siitä, että lopulta paikalla ja ajalla ei ole merkitystä, jos seura on oikeanlaista. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti